4 IN 1: Photogedixx, H.IV Test, Borang Nikah & Borong Kain!


Photogedixx@Cruise Tasik Putrajaya

Pagi2 udah keluar umah naik vrom2..

2 hours yg boley tahan lah penat.. abes 1 Cruise Tasik kami tawaf!

Hilang windu after 2 yrs tak jejak tmptku praktikal & keje.. Huk..huk..huk.. *emo terlebey plak*

Why amik pics kat sini? M.E.M.O.R.A.B.L.E! Tmpt menemukan kami berdua… eceh..eceh..

(Pic taken by Zulkarnain Shah: Pakai camera sy je… official pic xdpt lagi)

Penat betul bergelak ketawa.. Xtau lah pe outcome pic2 kami ni.. Aissshh~~

Belasah je lah labu…

H.I.V Test

SETTLED! Hahhaha… happy betul wpun berhujan naik motor nak ke Klinik tu..

Tapi time doc cucuk tu, darah kuar kat jari “cenonet” je… then dia terpaksa picit kasi kuar byk sket… Sakit ok!

Jejariku dah lah halus…. hadoiii!  

BORANG NIKAH

Sudah ambil~~ & Free!! Wink2 Rasa dulu mcm kena bayar je amik borang ni? *plik*

Procedures kami snang sbb sama2 duduk & nak nikah kat Selangor..

So, peram dulu borang2 ni, middle of February next yr baru boley process..

BORONG KAIN

yEAY! Kain untuk dayang & pengapit sudah beli… Ohoiiii~~ berejam juga lah belek sana, belek sini..

Untuk family, br beli untuk nikah shj… kain untuk reception hold dulu.. (xde yg berkenan lagi)

Psstttt~~ theme untuk nikah dah BERTUKARRR!

Hahahhaa… Pening Mr.E saya… :p

12 days left before sy start keje baru… hopefully sempat settlekan bnda2 yg pnting..

Then boley start  keje dgn aman damai… Ok bye!😛

2 thoughts on “4 IN 1: Photogedixx, H.IV Test, Borang Nikah & Borong Kain!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s