Lagenda Budak Setan

 

Yer2! Saya tau citer ni dh agak “old skool” tp nk ckp gak.. The best movie after My Best Friend Wedding & Kuch2 Ho Ta Hey! <sy boley tgk citer ni 100x>. Al-kisah, sy sgt suka dgn Lisa Surihani <cover line, padahal sgt admire dgn Farid Kamil & Que Haidar.. I love Chinese Look lh!> So, sy pun tergedix2 ajak my Mr.E wpun dh dpt expect dia akan REFUSE! <dia sgt suka tgk citer hantu & ganas2 k, if tak xkn first movie we watching together citer JANGAN TEGUR..>Ok, back to the issue..So,  sy decide nengok citer ni bersama Erny Marliza, my buddy <dia single k, so nk no tepon sy leh bg.. sowiii erny!> Kuar wayang mmg dua2 mata ala2 dlm akuarium… Hahhaha.. So citer ni mmg sy bagi 10 bintang!!!! Thumbs up… Walaupun agak protes kena si cantik jelita lisa dimatikan watak & ending mcm tergantung <tahniah buat script writter, tlg buat sekuel citer ni cpt k>

 

Balik tgk citer ni, sy kuar mkn dgn Mr. E, citer lh kat dia dari A-Z <walaupun sy tau dia xnk dgr> Dia hnya angguk2 pale, tanda selamat xpayah teman saya tgk citer romantika2 ni.. After 3 month… Jeng2! Suddenly, Mr.E buy DVD for this movie.. Wow! So suprising.. Sejak dr tu, dia slalu pasang citer tu di dalam kereta berpuluh2 kali & siap pasang ring tone lagu soundtrack dia Bila Cinta tuuuuuu!  <versi lelaki, sy suka versi perempuan> Amazing, how this movie can tundukkan Mr.E yg mmg xlayan citer love story ni.. In conclusion, citer ni mmg best… Daaa… LotzOfLove~~

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s